Проектиране и изпълнение до ключ

С дългогодишното си присъствие на пазара, семейството на Индорио расте. Добре дошли в нашия виртуален свят на мебели, където вашият вкус и визия се превръщат в реалност! Изберете от широката ни гама от изящни мебели по каталог или ни предайте вашата уникална идея и ние ще я осъществим по поръчка.

Искате ли да превърнете вашия дом в оазис на комфорт и стил? Или може би искате да дадете нов живот на вашия офис или бизнес пространство? Независимо от вашите желания, нашият екип от професионалисти е готов да отговори на всичките ви изисквания.

Отстъпки от пакетни услуги

При поръчка на мебели от нас, вие получавате и специална отстъпка за интериорен проект. Разкривайки магията на добре подбрани мебели, ние ви помагаме да изградите и визуализирате вашия перфектен интериор.

С нашите ремонтни услуги, можем да превърнем всяко пространство във вълнуващо пътешествие към комфорт и лукс. Предлагаме безкомпромисно качество и внимание към детайла, за да ви осигурим завършен и обновен интериор, който гладко се слива с вашите нови мебели.

Свържете се с нас