За нас

Indorio Furniture – мебели по поръчка и каталог! Ние предлагаме ексклузивни мебели за вашия интериор.Нашата цел е да предоставим на клиентите ни висококачествената мека мебел, която ще отговаря на техните изисквания за уют.
Можете да заповядате в нашия шоурум, където наш представител ще ви помогне да направите най-доброто информирано решение. Предлагаме както готови модели по каталог, така и възможност за поръчка на персонализирани мебели, като клиентите имат възможността да избират дамаски и крачета, за да получат уникален и индивидуален продукт, подходящ за техния интериор.
Ние работим само с висококачествени мебелни производители от Турция, които имат голям опит и знания в производството на мека мебел. Това ни позволява да предлагаме мебели с изключително качество и дизайн, които ще задоволят и най-взискателните клиенти.
В Indorio Furniture ние вярваме, че мебелите не са просто предмети, а начин за изразяване на индивидуалността и стила на нашите клиенти. Затова се стремим да предоставим най-доброто обслужване и да помогнем на всеки един клиент да намери точно това, което търси.

Допълнителни услуги от INDORIO и партньори

Проектиране

Проектиране

Проектирането на къщи е не по-малко предизвикателство от проектиране на големи жилищни пространства и офиси. Ако търсите индивидуален подход за вашия проект, свържете се със Студио Индорио!
Интериорен Дизайн

Интериорен Дизайн

Чудите се, защо новите жилища се продават само на шпакловка и замазка? Отговорът са детайлите, за които ние може да се погрижим, създавайки уютен и функционален дом за вас!
Строителство и Ремонти

Строителство и Ремонти

С корени на дейността от 1992г. можем да предложим специалисти във всички етапи на строително-ремонтните дейности, от груб строеж до фините детайли на интериора.
Мебели по Поръчка

Мебели по Поръчка

В дългогодишния си опит, обзавеждайки множество домове, освен готови мебели по каталог, ние можем да ви предложим качествено изпълнение на мебели по проект с висококачествени материи!

Разгледай част от нашите реализации:

Нашите партньори